OVER ONS

Ik ben Adriaan van Dreven, trotse eigenaar van het bedrijf Van Dreven allround woningstoffering.

Als 16-jarige begon ik aan de opleiding allround woningstoffeerder. Na het afronden van deze opleiding ben ik fulltime aan de slag gegaan bij een lokale woninginrichter.

12 jaar later, ben ik in juni 2021 gestart met mijn eigen onderneming. Een mooie uitdaging waar ik veel voldoening uithaal!

Ik waardeer het contact met de klanten en het vertrouwen dat de klanten in mij hebben, door het te mogen geven van passend interieuradvies en het stofferen van de woning. Door de hoogwaardige kwaliteit van de producten en mijn vakkundigheid samen te voegen, krijgt de klant een prachtig eindresultaat!

MIJN MISSIE

De tevredenheid van de klant is voor mij het belangrijkste. Daarnaast vind ik het belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen binnen de woontrends, en neem ik deel aan cursussen om de kwaliteit hoog te houden.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Contact

 

 • LAAT JE INSPIREREN…

  Hieronder vind je verschillende projecten van ons. Blader door de foto’s en laat je inspireren!

   

   

  PVC visgraat met moderne plint Kesteren

  In deze woning is gekozen voor een PVC visgraat vloer, afgewerkt met een zwarte moderne plint. Het lichte patroon in de vloer geeft een tijdloze en luxe uitstraling aan je interieur.

  Tevens zijn ook de zwarte wandpanelen door ons geplaatst. De panelen zijn leverbaar in 10 verschillende kleuren.

  Traprenovatie met verlichting Ede Kesteren

  Afgelopen week hebben we de stoffering in deze woning afgerond met het renoveren van een gesloten trap met verlichting en een open trap, beide zonder zijkanten.
  In de afgelopen maanden mochten wij deze woning op alle verdiepingen voorzien van een warme PVC vloer, gelegd in visgraat patroon met band & bies en afwerken met een Barok plint. Tevens mochten we alle ramen voorzien van raamdecoratie. Op de begane grond plaatsten we elektrische, houten jaloezieën en een prachtig gordijn met waveplooi. Op de overige verdiepingen plaatsten we magnetische duetten en een aluminium jaloezie.

  PVC vloer Dodewaard

  In deze woning hebben wij de eerste verdieping voorzien van een prachtige PVC vloer met een extra matte toplaag.

  De extra matte toplaag versterkt de houtlook, waardoor de vloer bijna niet meer van echt hout te onderscheiden is. De vloer is waterproof en hierdoor eenvoudig en snel schoon te maken!

  Op de tweede verdieping plaatsten we een vinyl vloer. De vinyl vloer combineert mooi met de vloer op de eerste verdieping.

  Vouwgordijn gordijn Kesteren

  Bij deze klant mochten wij het hele huis voorzien van raamdecoratie! Er is gekozen voor een combinatie van twee raamproducten. Op de begane grond koos de klant voor vouwgordijnen met gordijnen en op de eerste verdieping rolgordijnen met gordijnen.

  De gordijnstof is een dim-out. Dit wil zeggen dat er bij gesloten gordijnen weinig lichtinval is, maar de stof is niet 100% verduisterend. De stof voelt soepel aan en het gordijn valt mooi in de plooi.

  Houd er rekening mee dat donkere kleuren meer verduisteren dan de lichte kleuren!

  Meer inspiratie