LAAT JE INSPIREREN…

Hieronder vind je verschillende projecten van ons. Blader eens door de foto’s en laat je inspireren!

 

Trap tapijt Achterberg

In deze woning mochten wij de trap en de overloop opnieuw stofferen. Er is gekozen voor een tapijt met veel pluspunten zoals: kleurecht, kleurvast, duurzaam, UV-en bleekmiddelbestendig en onderhoudsvriendelijk.

Traprenovatie met verlichting Ede

Deze trap is door ons gerenoveerd met prachtige, zwarte treden en zijkanten met houtnerf. De verlichting in de trap heeft ervoor gezorgd dat het een echte blikvanger is geworden in de woning. Hiernaast leverden wij ook de zwarte, metalen leuning.

Wave gordijn Kesteren

Hierbij een aantal raamproducten die wij de afgelopen periode geleverd en gemonteerd hebben. Duetten, gordijnen met waveplooi, houten jaloezieën en rolgordijnen van geweven hout.

Traploper Veenendaal

Deze trap hebben wij voorzien van een prachtige traploper van tapijt. Het tapijt is gefestonneerd met een zwarte bies en voorzien van een zwarte traproede.

Trap tapijt Achterberg

In deze woning mochten we de trap stofferen met een kleurvast en onderhoudsvriendelijk tapijt. Op de eerste verdieping en de tweede verdieping plaatsten we een vinyl vloer met houtdecor.

Traprenovatie open trap Randwijk

Voor deze klant mochten wij de open trap rondom renoveren in de kleur beton. Op de begane grond plaatsten we een karaktervolle en stoere PVC vloer. Op de eerste verdieping plaatsten we een rubberen ondervloer, die ervoor zorgt dat de oneffenheden in de vloer geëgaliseerd worden, het verlengt de levensduur en conserveert de originele uitstraling van het tapijt. Op de ondervloer hebben we een kleurecht, kleurvast een vuil- en vlekbestendig tapijt geplaatst.

Oversized gordijn Dodewaard

In deze woning mochten we verschillende ramen voorzien van prachtige raamdecoratie. Bij het oversized gordijn valt de stof soep en mooi in de plooi. De zwarte railroede zorgt met het strakke design, voor een duidelijk accent bij het raam. De vouwgordijnen zijn gemaakt van een dim-out stof. Bij gesloten gordijnen heb je hierdoor weinig lichtinval, maar geen 100% verduistering.

Traprenovatie met verlichting Veenendaal

Voor deze klant mochten we beide trappen voorzien van traprenovatie in de kleur donker beton met structuur. De trap op de begane grond is gerenoveerd met zijkanten en verlichting. Bij de open trap op de eerste verdieping zijn alleen de treden rondom gerenoveerd.

PVC visgraat met moderne plint Kesteren

In deze woning is gekozen voor een PVC visgraat vloer, afgewerkt met een zwarte moderne plint. Het lichte patroon in de vloer geeft een tijdloze en luxe uitstraling aan je interieur. Tevens zijn ook de zwarte wandpanelen door ons geplaatst. De panelen zijn leverbaar in 10 verschillende kleuren.

Traprenovatie met verlichting Ede Kesteren

Afgelopen week hebben we de stoffering in deze woning afgerond met het renoveren van een gesloten trap met verlichting en een open trap, beide zonder zijkanten.
In de afgelopen maanden mochten wij deze woning op alle verdiepingen voorzien van een warme PVC vloer, gelegd in visgraat patroon met band & bies en afwerken met een Barok plint. Tevens mochten we alle ramen voorzien van raamdecoratie. Op de begane grond plaatsten we elektrische, houten jaloezieën en een prachtig gordijn met waveplooi. Op de overige verdiepingen plaatsten we magnetische duetten en een aluminium jaloezie.

PVC vloer Dodewaard

In deze woning hebben wij de eerste verdieping voorzien van een prachtige PVC vloer met een extra matte toplaag. De extra matte toplaag versterkt de houtlook, waardoor de vloer bijna niet meer van echt hout te onderscheiden is. De vloer is waterproof en hierdoor eenvoudig en snel schoon te maken! Op de tweede verdieping plaatsten we een vinyl vloer. De vinyl vloer combineert mooi met de vloer op de eerste verdieping.

Vouwgordijn gordijn Elst

Bij deze klant mochten wij het hele huis voorzien van raamdecoratie! Er is gekozen voor een combinatie van twee raamproducten. Op de begane grond koos de klant voor vouwgordijnen met gordijnen en op de eerste verdieping rolgordijnen met gordijnen. De gordijnstof is een dim-out. Dit wil zeggen dat er bij gesloten gordijnen weinig lichtinval is, maar de stof is niet 100% verduisterend. De stof voelt soepel aan en het gordijn valt mooi in de plooi.

PVC vloer Kesteren

Bij deze klant mochten wij een prachtige PVC vloer plaatsen. De klant koos voor een visgraatpatroon, wat een stijlvol en elegante uitstraling heeft. Wij mochten de vloer in de hal afwerken met een strakke, witte plint en plaatste een deurmat.

Houten jaloezie Kesteren

Raamdecoratie zorgt voor een sfeervolle uitstraling in je woning. Kies daarom voor raamdecoratie die aansluit bij jouw stijl. Je hebt eindeloze mogelijkheden! Bij deze klant mochten wij houten jaloezieën, een wavegordijn en Duette® gordijnen leveren.

Tapijt Kesteren

In deze nieuwbouw woning mochten wij alle verdiepingen voorzien van plinten, vloeren en een wave gordijn plaatsen.
De begane grond hebben we voorzien van een warme en sfeervolle PVC vloer, gelegd in visgraat patroon. Op de eerste verdieping ligt een prachtig tapijt, karaktervol en diep van kleur. De tweede verdieping hebben we voorzien van een vinylvoer.
Het wave gordijn is gemaakt van een inbetween stof met een effen dessin en heeft een zachte kleur. In combinatie met de strakke, zwarte railroede geeft dit een luxueuze uitstraling.

Oversized gordijnen van linnen in Opheusden

Deze klant koos voor een prachtig gordijn van 100% linnen. Linnen is een duurzaam product met een kleine ecologische voetafdruk. De wens van de klant was om de gordijnen op de grond te kunnen draperen. Dat is gelukt! Door de oversized gordijnen creëer je een rijkelijk en volumineus effect.

Duette® met Magneet Frame Kesteren

Bij het Magneet Frame wordt de Duette® op het raam gemonteerd doormiddel van magneetstrippen. Deze strippen worden vakkundig geplaatst zonder te boren! Magneet Frame is ook zeer geschikt voor een deur. Het raamproduct draait bij deze montage met het raam mee. Als je een Duette® zonder Magneet Frame voor de deur monteert (wand of plafond), moet je de Duette® namelijk altijd omhoog trekken om de doorgang naar buiten vrij te maken. Deze klant koos voor een prachtige verduisterende stof met een grijstint. De collectie bestaat uit 151 kleuren, ruime keus dus! Ook de frames zijn in meerdere kleuren leverbaar.

PVC visgraat vloer met zwarte plint Kesteren

Deze woning hebben wij voorzien van een nieuwe PVC vloer, gelegd in visgraat patroon. Het gemiddeld donkere patroon geeft een tijdloze en luxe uitstraling aan het interieur. Een prachtige combinatie met de strakke, zwarte plint. Ook mochten wij beide trappen in deze woning voorzien van traprenovatie. Een gesloten trap met verlichting en een open trap, beide inclusief zijkanten. De klant koos voor dit leisteen design, wat exact overeen komt met de keuken in deze woning.

Wave gordijn Kesteren

Bij deze klant mochten wij deze prachtige wave gordijnen in combinatie met een strakke, zwarte rail roede leveren en monteren. Deze stof is onderdeel van de collectie COSI. De collectie bestaat uit gordijnstoffen met zachte materialen, botanische patronen en vrolijke tinten. Waarbij de ontwerpers zich hebben laten inspireren door de natuur. In deze collectie vind je naast een uitgebreid assortiment stoffen in kleur en dessin tevens stoffen met bijzondere eigenschappen zoals vlamvertragende, akoestische, transparante of extra verduisterende.

Traprenovatie met verlichting Kesteren

Bij deze klat mochten wij de trap renoveren met deze prachtige houtlook overzettreden en monteerden we trapverlichting. Voor de afwerking van de trap is gekozen voor gerenoveerde zwarte zijkanten en stootborden waardoor de houtlook treden er heel mooi uitspringen. In de hal en op de overloop van deze woning hebben wij een zwarte visgraat PVC vloer gelegd. Wij zijn fan!

Gordijnen Opheusden

Bij deze klant hebben wij afgelopen week de woonkamer en de slaapkamer voorzien van dit prachtige semi-transparante gordijn met wave plooi en een strakke, zwarte railroede. Deze gordijnstof is onderdeel van de collectie CACHET die bekend staat als de high-end collectie, boordevol stoffen met een extra toegevoegde waarde.

Aluminium jaloezie Veenendaal

Een draai-kiepraam kun je zowel in de draaistand als kiepstand openen. Als je het raam opent, mag de raamdecoratie natuurlijk niet in de weg hangen. Door te kiezen voor het Perfect Fit Tape Frame konden wij bij deze klant de aluminium jaloezieën plaatsen, waarbij het draai-kiepraam volledig bruikbaar is gebleven en het een strak eindresultaat heeft! Het plakprofiel is bijna onzichtbaar op het raam.

Trap tapijt en PVC vloer Kesteren

Deze trap is door ons bekleed met duurzaam en slijtvast tapijt. Daarnaast is het tapijt onderhoudsvriendelijk en vuil- en vlekbestendig! Bij dit tapijt is er voor gekozen om eerst de vezel te verven voordat de garens geproduceerd worden! Hierdoor is het garen door en door geverfd en krijg je een kleurvast tapijt. De vloer hebben wij mogen voorzien van een PVC vloer, afgewerkt met een strakke, moderne plint.

Luxe gordijnkwaliteiten!

Vouwgordijnen hebben een warme uitstraling en geven daardoor een knus en behaaglijk gevoel aan je huis. Ze zijn bovendien prachtig te combineren met gordijnen.

Deze klant koos voor een semi-transparante stof, gemaakt van wat dikkere garens. Dit zorgt voor een prachtig lichtinval in de woning.

Vouwgordijn Opheusden

Bij deze klanten mochten wij prachtige vouwgordijnen, vitrage en overgordijnen leveren en plaatsen! De stof van de vitrage is een transparante stof, gemaakt van wat dikkere garens. Hierdoor filtert het licht prachtig, en dat maakt deze stof zeer geschikt voor elke ruimte. Doordat deze stof kamerhoog is, krijg je een prachtig naadloos gordijn. De stof valt soepel en is daardoor ook erg geschikt voor een wave plooi. Door twee soorten raamdecoratie met elkaar te combineren, creëer je een luxueuze uitstraling!

Hordeur Kesteren

Houd insecten buiten de deur met een plissé hordeur op maat! Het voordeel van een plissé hordeur is dat de treklijn op de gewenste stand kan blijven staan en het gaas zich eenvoudig en compact opvouwt. Daarnaast is het een stijlvolle oplossing, omdat de hordeuren mooi afgewerkt zijn en door de vele kleur keuzes passend zijn in ieder interieur.
Je hebt de keuze uit een enkele of een duo hordeur. Deze klant heeft voor een enkele hordeur in de RAL-kleur 9010 gekozen, passend bij het schilderwerk van de woning.

Tapijt vloer Ingen

Voor deze klant hebben wij dit prachtige tapijt op een bovenverdieping gelegd. Een van de meest in het oog springende eigenschappen van deze luxueuze tapijtcollectie is zijn ultieme zachtheid! Deze gesneden pool heeft daarbij een goede warmte-isolatie wat een besparing op de energie met zich mee brengt maar vooral ook zeer aangenaam en comfortabel is. De hoge geluidsabsorptie draagt tevens bij aan een prettige woonomgeving en subliem woongenot.

Deurmat en PVC vloer Kesteren

Een klant aan het woord.

Deze week een PVC vloer in visgraat gelegd en afgewerkt met nieuwe plinten en een nieuwe deurmat. Super netjes en strak! Echt oog voor detail, ook in de afwerking.
Fijn in het contact en komt de afspraken netjes na. Denkt ook mee in het plannen wat handig is voor ons. Top! Aanrader!

📍 Fam. Verwoert, Kesteren.

Traprenovatie met verlichting Ochten

Voor deze klant mochten wij op de begane grond de trap renoveren en LED verlichting plaatsen. Op de eerste verdieping hebben wij van een open trap, een gesloten trap gemaakt* en ook deze trap is met overzettreden gerenoveerd. Daarnaast hebben wij een prachtige visgraat PVC vloer gelegd, plinten geplaatst en een nieuwe deurmat geleverd! Op foto 5 is de trap in zijn oorspronkelijke staat te zien. Op foto 6 zie je de trap na het dichtmaken.*

Wave gordijn Kesteren

Deze gordijnstof heeft een rijke uitstraling met een groot patroon. De stof is geweven met verschillende garens, waaronder een luxe garen in het goud voor een mooie glinstering. Door de wave plooi heeft het gordijn een mooie regelmatige valling. Door de wave plooi te combineren met een speciale rail en runners, ontstaat er een moderne en luxueuze uitstraling!

Trap tapijt Kesteren

Uniek en opvallend! Deze klant koos voor een echte eyecatcher op de trap.

Vouwgordijn Kesteren

Robuust en woest, maar rijk en warm! Deze stof is een zeer uniek velours gordijnstof die met een innovatieve metallic foliedruk is verrijkt. Dit zorgt voor een oogstrelende glinstering.

Zwarte houten jaloezieën Ochten

Hout is warm en sfeervol en daarmee een perfecte keuze voor jouw ramen. Horizontale jaloezieën zijn gemakkelijk te bedienen waardoor je in een handomdraai lichtinval, privacy en uitzicht regelt.

Plavuis in Romaans verband Kesteren

Een authentieke Franse tegel, met moderne twist. Deze vloer is door ons gelegd in Romaans verband en afgewerkt met een zwarte voeg tussen de tegel!

Inbetween gordijn en PVC vloer Rhenen

De klant heeft voor een strakke pvc vloer gekozen in tegelvorm, met een 8 centimeter hoge plint. Ook hebben wij de prachtige inbetweens inclusief zwarte railroede mogen leveren en monteren.

PVC visgraat vloer Ochten

In deze woning hebben wij op de begane grond en de eerste verdieping een PVC vloer gelegd. Een prachtige vloer met warme tinten! In de woonkamer zijn er nieuwe plinten gezet door ons. Ook hebben wij de trap opnieuw gestoffeerd en mochten wij een nieuwe deurmat insnijden.

Trap tapijt Kesteren

Deze klant koos voor een luxe tapijt met gesneden pool op beide trappen in hun woning. De tapijtpolen staan vrijwel rechtop, waardoor de mooie volle tinten goed tot hun recht komen.

Neem contact op