EEN VLOER VOOR IEDERE WOONSTIJL

Een vloer bepaalt een groot deel van de sfeer in huis en daarom verdient iedere ruimte de juiste vloer! Maar kies je dan voor PVC, tapijt, vinyl of laminaat?

Wij hebben een breed assortiment, waardoor de juiste vloer voor jouw woning bij ons te vinden is; van visgraat vloeren tot marmerlook. Op deze pagina hebben wij ons aanbod voor jou op een rijtje gezet, zodat je een rustig kunt bekijken welke vloer er aansluit bij jouw woonwensen!

Wil je graag persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op!

Contact

Wij werken uitsluitend met de hoogwaardige kwaliteit vloeren van TFD, Gelasta en Douwes Dekker.

 • TAPIJT

  Tapijt brengt gezelligheid, sfeer en huiselijkheid in iedere woning, maar ook in kantoren en gebouwen geeft het de juiste sfeer. Nooit koude voeten en altijd een warm gevoel. Je hebt keuze uit veel duurzame bouclé, frisé en velours kwaliteiten die geschikt zijn voor alle ruimtes van een woning. Of ze nou hun weg vinden naar de woonkamer, slaapkamer of de trappen. En gegarandeerd dat ze lang meegaan. Ook leveren wij zeer mooie projecttapijten, die geschikt zijn voor een kantoor of gebouw.

  Bouclé, frisé en velours tapijten zijn duurzaam, van uitstekende kwaliteit en leverbaar in verschillende prijsklassen. Leverbaar in polyamide, polypropyleen en polyester kwaliteiten. Hoogpolig of laagpolig. Action backing, comfort backing of vilt backing. Het kleurenpalet is bijna oneindig.

  KARPETTEN

  Karpetten en vloerkleden zijn altijd al de finishing touch voor ieder interieur geweest. Ze zijn onmisbaar in elk interieur vanwege de warme, huiselijke en luxe uitstraling.

  Wij hebben een mooie collectie karpetten en vloerkleden in alle soorten, maten en prijsklassen. Hoogpolig of laagpolig. Trendy of tijdloos. Luxe of degelijk. Strak of sfeervol. Standaardmaten zijn 170 x 230 en 200 x 300 cm en de kleurenrange is oneindig.

  Op zoek naar een karpet met een afwijkende maat? Buiten de standaardmaten leveren wij ook maatwerk.

 • LAMINAAT

  Laminaat bestaat uit een met kunsthars geïmpregneerde decorlaag op een stabiele, watervaste HDF-drager met kliksysteem en wordt altijd ‘zwevend’ gelegd. Dit kan ook op vloerverwarming en –koeling.

  Deze vloeren zijn uitstekend bestand tegen krassen, vallende voorwerpen en vlekken, extreem slijtvast, onderhoudsarm en heel gemakkelijk schoon te maken. Ter voorkoming van onnodige krassen raden wij aan onder de poten en glijders van je meubels goede (vilt)glijders aan te brengen.

  In combinatie met de juiste ondervloer is laminaat ook geluidsarm. Niet alleen in de ruimte waar de vloer ligt, maar ook naar je benedenburen toe. De decorlaag wordt gemaakt met de modernste druktechnieken, waardoor je kunt kiezen uit vele tientallen zeer natuurgetrouwe hout- en steendecors in diverse formaten en diktes.

  Laminaat is uitstekend bestand tegen allerlei vlekken. Verwijder vlekken wel altijd direct. De watervaste toplaag en het nauwsluitende kliksysteem van onze laminaatvloeren bieden een uitstekende bescherming tegen water of ander vocht. Dweil plassen water en vocht wel altijd gelijk op.

  Al het hout dat in de Douwes Dekker® laminaat vloeren verwerkt wordt, komt uit duurzaam beheerde bossen.