Contact

POSTADRES
Meindert Hobbemastraat 4
4041 HL Kesteren, Neder-Betuwe

BEZOEKADRES (SHOWROOM)
Alleen op afspraak geopend

Kerkstraat 23
4041 XA Kesteren, Neder-Betuwe

TELEFOON
06 33 40 00 91

E-MAIL
info@vdreven.com

KVK
82252688

BTW NUMMER
NL003661126B63

IBAN
NL71RABO0365982784

Contactformulier
   

  LAAT JE INSPIREREN…

  Hieronder vind je verschillende projecten van ons. Blader eens door de foto’s en laat je inspireren!

   

  PVC visgraat met moderne plint Kesteren

  In deze woning is gekozen voor een PVC visgraat vloer, afgewerkt met een zwarte moderne plint. Het lichte patroon in de vloer geeft een tijdloze en luxe uitstraling aan je interieur.

  Tevens zijn ook de zwarte wandpanelen door ons geplaatst. De panelen zijn leverbaar in 10 verschillende kleuren.

  Traprenovatie met verlichting Ede Kesteren

  Afgelopen week hebben we de stoffering in deze woning afgerond met het renoveren van een gesloten trap met verlichting en een open trap, beide zonder zijkanten.
  In de afgelopen maanden mochten wij deze woning op alle verdiepingen voorzien van een warme PVC vloer, gelegd in visgraat patroon met band & bies en afwerken met een Barok plint. Tevens mochten we alle ramen voorzien van raamdecoratie. Op de begane grond plaatsten we elektrische, houten jaloezieën en een prachtig gordijn met waveplooi. Op de overige verdiepingen plaatsten we magnetische duetten en een aluminium jaloezie.

  PVC vloer Dodewaard

  In deze woning hebben wij de eerste verdieping voorzien van een prachtige PVC vloer met een extra matte toplaag.

  De extra matte toplaag versterkt de houtlook, waardoor de vloer bijna niet meer van echt hout te onderscheiden is. De vloer is waterproof en hierdoor eenvoudig en snel schoon te maken!

  Op de tweede verdieping plaatsten we een vinyl vloer. De vinyl vloer combineert mooi met de vloer op de eerste verdieping.

  Vouwgordijn gordijn Kesteren

  Bij deze klant mochten wij het hele huis voorzien van raamdecoratie! Er is gekozen voor een combinatie van twee raamproducten. Op de begane grond koos de klant voor vouwgordijnen met gordijnen en op de eerste verdieping rolgordijnen met gordijnen.

  De gordijnstof is een dim-out. Dit wil zeggen dat er bij gesloten gordijnen weinig lichtinval is, maar de stof is niet 100% verduisterend. De stof voelt soepel aan en het gordijn valt mooi in de plooi.

  Houd er rekening mee dat donkere kleuren meer verduisteren dan de lichte kleuren!

  Meer inspiratie