WELKE PLINT PAST IN JOUW WOONSTIJL?

Plinten beïnvloeden de sfeer van je interieur en laten de vloer beter tot zijn recht komen. Daarnaast zorgen ze voor een strakke afwerking en bieden ze bescherming aan de muren.

Bij het uitkiezen van een plint is het verstandig om rekening te houden met de hoogte van het plafond, en de grootte van de ruimte. In de meeste gevallen geldt: hoe hoger en groter de ruimte, hoe hoger de plint.

Hieronder vind je ons ruime aanbod in plinten, geschikt voor ieder interieur.

Wil je persoonlijk advies? Neem contact met ons op en we helpen je graag!

Contact

 • Plinten Kesteren
 • KOLONIALE PLINT

  De Koloniale plint is leverbaar in hoogtes die variëren tussen 5,8 – 12 cm. De dikte van de plint varieert tussen de 1,2 en 2,2 cm.

  De Koloniale plint is verkrijgbaar in 9 kleuren, waaronder de RAL kleur 9010. De plinten in deze kleur vallen onder de sfeerplint*. De Koloniale plint is te zien op foto 1.

  MODERNE PLINT

  De Moderne plint is leverbaar in hoogtes die variëren tussen 5,5 – 22 cm. De dikte van de plint varieert tussen de 0,9 – 1,8 cm.

  De Moderne plint is verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren; o.a. in de RAL kleuren 7016, 9001, 9005, 9010 en 9016. De RAL kleuren vallen onder de sfeerplinten*. De Moderne plint is te zien op foto 2.

  RENAISSANCE PLINT

  De Renaissance sfeerplint* is verkrijgbaar in de RAL kleur 9010 en in de hoogte x dikte van 12 x 1,5, 15 x 1,8 en 19 x 1,8 cm. De Renaissance plint is te zien op foto 3.

  * Sfeerplinten zijn 1 x voor gegrond en 1 x voor gelakt in de gekozen RAL kleur, zodat de plinten in de meeste gevallen direct als eindproduct gebruikt kunnen worden.

  WATERVASTE PLINT

  De Watervaste kunststof plint wordt standaard geleverd in de kleur wit. De plint is gemaakt van 100% gerecyclede grondstoffen en hoeft niet afgelakt te worden.

  Leverbaar in hoogtes die variëren tussen de 7 – 9 cm. De dikte van de plint varieert tussen 1,2 – 1,5 cm.